PRAKTISCH

Op zaterdag 14 maart 2020 stond de vernieuwde editie van het alom bekende Scoutsival in TRAX gepland. Spijtig genoeg stak COVID-19 hier een stokje voor.
 
We bleven echter niet stilzitten en hadden al een nieuwe datum, de zaal en artiesten vastgelegd. We zijn jammer genoeg opnieuw genoodzaakt om Scoutsival uit te stellen naar een latere datum. We wachten nog even af op de verdere maatregelingen en bekijken dan wat er mogelijk is. 
Maar niet getreurd, we komen terug en zullen geheel conform de actuele coronamaatregelen, knallen! Op welke manier we samen met jullie zullen mogen knallen, weten we nog niet. Maar knallen gaan we sowieso. 
 
Blijf zeker onze social media volgen om op de hoogte te blijven van belangrijke updates rond Scoutsival ’21. 
 
Tot slot nog wat duidelijkheid voor iedereen die al een ticket voor Scoutsival in bezit heeft: 
 
  • In de aanloop naar Scoutsival ’21 voorzien we een mogelijkheid om tickets van de geannuleerde editie om te wisselen.
  • ‚ÄčKan je Scoutsival ’21 helaas niet bijwonen? Er zal ook een mogelijkheid zijn om een terugbetaling aan te vragen. 
  • Kan je Scoutsival ’21 niet bijwonen, maar draag je onze AKABE-werking een warm hart toe? Je kan ervoor kiezen je ticket niet om te wisselen of terug te laten betalen en het bedrag aan de AKABE-werking van Scouting Roeselare te schenken
Wat is Akabe? Akabe staat voor de werking met kinderen en jongeren met een beperking binnen scouting. Het doel van Akabe is inclusie (Elke persoon, ongeacht zijn beperkingen, moet de kansen en mogelijkheden krijgen om deel uit te maken van de samenleving.).

Stevige Linker
Het Scoutsivalcomité